Florazar

Obra

Estat previ

Plànols

Reforma Florazar

A aquesta reforma hem transformat un xicotet apartament en un espai funcional i estètic, amb cuina oberta al saló per unificar espais i guanyar sensación d’amplitud i llum natural.

S’intervé a tot el apartament i estracta amb igual delicadesa les tres àrees: la zona de nit, la zona de día i la Terrassa exterior per donar una coherencia a la intervenció.

Es tracta d’una reforma d’un apartament de platja que tenia poca llum i una cuina tancada. La reforma integral consisteix en crear ambients diàfans, plens de llum natural i ben conectats entre ells.

La cuina s’obri al menjador, millorant així la conexión visual i lumínica entre l’interior i l’exterior.

S’utilitzen materials naturals com el roure, la ceràmica amb una gama de colors blaus i amb carácter marí que donen un toc contemporani a tots els espais.

A la cuina es dissenya una illa que serveix com una zona de treball i emmagatzematge combinant els mateixos colors i material que a la resta del mobiliari de la cuina.

A la zona de l’entrada es dissenya un panellat de fusta de roure per generar un espai d’entrada a la vivienda més acollidor. Dins d’aquest panellat s’ubica l’entrada del bany.

La terrassa amb vistes a la badia de Cullera, es un del espais que més s’utilitza a la vivienda com una zona de reunió-menjador exterior i relax.

L’elecció dels materials, la paleta de colors, el mobiliari i il.luminació han sigut elegits per generar una itervenció integral coherent i acollidora.

Resum del projecte

Localització:

Cullera

Àrea:

60 m2

Any:

2020

Fotografia final:

garbellfotoGrafia

Fotografia procés:

PAM Arquitectura