Arenal / EN CONSTRUCCIÓ

Obra

Estat previ

Plànols

Reforma Arenal

Des d’un primer instant, les seues vistes a la mar, junt a la brisa marina, foren dos punts imprescindibles per tenir en compte a l’hora de plantejar una nova distribució.

Al canviar la forma de vida dels propietaris i podent ser utilitzat al llarg de l’any, era necessari actualitzar els espais i millorar els aïllaments i sistemes de climatització.

Per portar endavant aquesta reforma, complint les noves necessitats dels clients, però sense deixar de costat l’exterior que rodeja l’apartament com a centre del projecte, una de les primeres decisions que es van prendre va ser l’eliminació de les particions interiors innecessàries. Açò va permetre obtenir espais amplis i fluids, en especial a la zona de dia. Ara la cuina és un punt clau de gran importància en la distribució, s’obri al menjador i deixa de ser un espai estret i sense comunicació amb el menjador, per passar a tindre unes vistes i una il·luminació inmillorables.

S’ha dissenyat un panellet de fusta que unifica l’espai, ubicant dins del volum dels dos banys. Este panellet s’integra amb els mobles de la cuina creant un espai continu i unificant així els materials. Amb açò s’aconsegueix que el mobiliari de la cuina funcione visualment com un moble més de l’estar.

La utilització de la fusta com un material que es plega al llarg del cub panellat i a la cuina, aconsegueix unificar les estances que formen la zona de dia i també aporta calidesa i elegància a l’espai.

S’han descobert materials com els pilars de formigó que quedaven ocults per mostrar l’estructura original de la vivenda.

Les instal.lacions de climatització s’han estudiat i dissenyat de manera que queden ocultes per fals sostre i pel panellat.

Després de la reforma, l’apartament compta a una cuina oberta, perfecta per gaudir de moments únics amb familiars i amics. Un altre espai que ha millorat és l’estar-menjador, que ara està vinculat directament a la terrassa, convertint aquesta amb un espai a l’aire lliure perfecte per prendre el sol mentre corre la brisa del mar i es gaudeix de les vistes a la platja.

Resum del projecte

Localització:

Cullera

Àrea:

70 m2

Any:

2023

Fotografia final:

garbellfotoGrafía

Proveïdors

IL·LUMINACIÓ – mecanismes elèctrics:
JUNG
LORIANN CARPINTERÍA TÉCNICA
ONOK
CUINA:
SANTOS / Santos alzira Kookers
TEULAT MOBLES